"Mitsubishi Pajero Sport" – recenze vlastníků nové řady SUV

Obsah:

"Mitsubishi Pajero Sport" – recenze vlastníků nové řady SUV
"Mitsubishi Pajero Sport" – recenze vlastníků nové řady SUV
Anonim

Automobilky v poslední době neustále aktualizují svá auta, protože nyní mezi společnostmi na světovém trhu probíhá „krvavá“válka o jejich zákazníky. Změnou vlastností modelů k nim koncerny přitahují pozornost spotřebitelů, což nepochybně ovlivňuje zisky společnosti a popularitu značky jako celku. Stejně tak učinil i známý japonský výrobce Mitsubishi, který nedávno vydal novou sérii legendárních SUV Mitsubishi Pajero Sport modelové řady 2013-2014. Pojďme se tedy podívat, jaké změny provedli japonští vývojáři na nové řadě světoznámého SUV.

"Mitsubishi Pajero Sport" - recenze majitelů na vzhled

Venku je design novinky téměř stejný jako vzhled jejích předchůdců, ale přesto jsou zde nové detaily.

recenze majitelů mitsubishi pajero sport
recenze majitelů mitsubishi pajero sport

Vůz se může pochlubit stylovější mřížkou chladiče a vylepšeným předním nárazníkem. Japonci nezapomněli ani na zpětná zrcátka – nově mají LED opakovače blinkrů. Obecně platí, že takové malé změny v oblasti exteriéru přiblížily nový produkt k ideálům vlajkových vozů Mitsubishi.

Interiér

Ani uvnitř se nic převratného nestalo – SUV dostalo nový multimediální systém a také lepší povrchové materiály. Zbytek interiéru vozu byl stále útulný a pohodlný. Objem kufru je cca 714 litrů. Na přání může řidič sklopit zadní řadu sedadel a zvětšit kapacitu na 1813 litrů. Jak můžete vidět, toto je další trumf nového Mitsubishi Pajero Sport.

cena mitsubishi pajero sport
cena mitsubishi pajero sport

Hodnocení vlastníka ohledně specifikací

Novinka bude dodávána na ruský trh se stejnou řadou motorů. Půjde o jeden naftový motor (kterým jsou vybaveny všechny základní modely) a jeden benzinový motor. První čtyřválcová naftová jednotka má výkon 178 koní a pracovní objem 2,5 litru. Jeho maximální točivý moment při 4000 ot./min je 400 N/m (na japonské Mitsubishi Pajero Sport celkem slušný údaj). Recenze vlastníků o druhém motoru vás také nutí věnovat pozornost novému produktu. Benzinový šestiválec má výkon 222 koní a zdvihový objem 3 litry. Jeho maximumtočivý moment při 4000 ot./min je 281 N/m. Je doplněn výhradně pětistupňovou automatickou převodovkou. Oba motory splňují všechny normy a požadavky ekologické normy EURO-4.

Dynamika

Na 100 kilometrů za hodinu zrychlí novinka vybavená zážehovým motorem za pouhých 11,3 sekundy. Vznětový motor bude schopen nabrat tuto rychlost nejdříve za 12,4 sekundy. To je dobrý ukazatel pro nové Mitsubishi Pajero Sport.

mitsubishi pajero sport 2013
mitsubishi pajero sport 2013

Cena

Minimální cena nového SUV s dieselovým motorem v konfiguraci Intense je 1 319 000 rublů. Pokud jde o auto nejdražší montáže (Ultimate), bude to stát milovníky nerovností a roklí již 1 milion 580 tisíc rublů.

Kupte si auto a ujistěte se, že recenze majitelů o Mitsubishi Pajero Sport mluví pravdu!

Doporučuje: